Selbu Sparebank

Selbu Sparebank er en moderne lokalbank med tradisjoner som strekker seg tilbake til 1859. Hovedkontoret til banken har alltid ligget i Selbu, men banken har alltid vært opptatt av å være en bank for hele Trøndelag, så gjennom årene har de etablert filialer i Tydal, Trondheim, Malvik og Stjørdal kommune. Banken har 43 ansatte som betjener alle kunder med et smil. Banken har alltid hatt fokus på proaktivitet og helhetlig økonomisk rådgivning som sikrer både deres privat- og bedriftskunder en sikker bank og trygg støttespiller som alltid har lokalmiljøets beste til hensikt. Som en lokal bank har det gjennom alle år vært naturlig for Selbu Sparebank å støtte opp om lokal idrett og arrangementer i kommunen. Selbu IL har i mange år hatt gleden av å ha Selbu Sparebank som en av våre største sponsorer og viktig samarbeidspartner. Deres engasjement har vært avgjørende for å bygge opp klubben og sikre at lokale barn og unge har hatt et godt sportslig tilbud. Selbu IL vil uttrykke en stor takk til Selbu Sparebank for deres støtte og hjelp med arrangering av Junior NM 2011.

Eidem Elektro AS

Eidem Elektro har gjennom 35 år bygget seg opp til å bli en betydelig aktør i Selbu kommune og omegn. Bedriften har i dag over 40 ansatte og har opparbeidet seg enorm kunnskap innen alle felt av elektrobransjen. K. Eidem Elektro har en lang historie som sponsor og partner til Selbu IL og var mer enn villig til å også hjelpe klubben når det ble klart at klubben skulle arrangere junior NM. K. Eidem Elektro la ned et enorm arbeid med forbedring og utredelse av både lysløypen rundt Selbuskogen Skisenter og på anlegget. Junior NM og Selbu IL er takknemlig for vårt lange samarbeid og ser frem til flere år hvor man kan jobbe tett sammen.

Gjensidigestiftelsen

Gjensidigestiftelsen består av 120 tillitsvalgte fordelt på 19 valgkretser. Stiftelsen har gjennom snart 200 år støttet opp med kompetanse og økonomisk støtte for å skape et tryggere, sunnere og mer aktivt samfunn i Norge. Gjensidigestiftelsen forstår hvor viktig en aktiv hverdag er for hele befolkningen og har vært sponsor og partner til en lang rekke lokale idrettslag over hele Norge. For Gjensidigestiftelsen er det helt naturlig å støtte opp om et arrangement som junior NM på ski. Det er et flott arrangement som hjelper våre unge håpefulle leve ut sine drømmer og nå sine mål. Gjensidigestiftelsen er stolt av å bli spurt om å støtte junior NM i Selbu.

Sør-Trøndelag fylkeskommune

Fylkeskommunen er utrolig stolt over arbeidet Selbu kommune og Selbu IL har lagt ned med å sikre seg status som vertskap for junior NM 2011. Sør-Trøndelag er et aktiv fylke og vi er alle opptatt av å gi våre innbyggere en aktiv hverdag med mye glede. Skisporten har alltid vært en naturlig del av fylket og mange av Norges mest profilerte utøvere har sitt hjemsted i Sør-Trøndelag. Junior NM i Selbu er en flott måte for fylket å vise frem hva som spirer og gror i våre kommuner. Fylkeskommunen er stolt over å være sponsor og partner til dette flotte arrangementet og vi ønsker alle deltakere lykke til.

SelbuHus

Selbuhus har i snart 100 år hjulpet med å bygge lokalsamfunnet i Selbu kommune. Vi er oppriktig takknemlige over den tilliten innbyggerne har vist oss gjennom hele vår historie og vi er stolte over å kunne støtte Selbu IL og Junior NM på Selbuskogen Skisenter. I likhet med Selbu IL har også Selbuhus alltid jobbet for lokalsamfunnets beste og vi ser frem til en enorm folkefest på Selbuskogen. Vi ønsker alle lokale og tilreisende deltakere lykke til.